Død, maktmisbruk og penger

Denne bloggen skal fokusere på dagens bremsekontroller av tunge kjøretøy. Vi skal vise at bremsekontroller er som å spille russisk rulett med løpet fullt av ammunisjon.

Bremsekontrollene i Norge i dag er meningsløse. Resultatene spriker i hytt og vær. Man får ut et resultat av en maskin, skrevet på et papir som ingen av de som kontrollerer forstår og ingen kan forklare til punkt og prikke. Testes samme bil, samme dag, på en annen bremsekontroll av samme type, får man ganske sikkert et annet resultat. Det finnes eksempler på biler som på én og samme dag er blitt godkjent med kjempegode bremser, men som er gitt kjøreforbud et annet sted fordi bremsene visst nok var ubrukelige.

Bremsekontrollene skal fortelle en bileier hvordan kjøretøyet hans vil oppføre seg i en nødbremssituasjon. Den beste kontrollen er å nødbremse ute på en vei eller bane for å teste det ut. Dette har veimyndighetene i Norge forbudt.

Etter en bremsekontroll utført ved godkjent kontrollorgan eller trafikkstasjon i dag, vet man ingenting om bremselengde, retningsstabilitet eller bremsenes evne til å bremse forsvarlig. Hvorfor? Fordi ingen egentlig kontrollerer dem. Ingen tester bremsene i virkeligheten. Statens Vegvesen har sagt det er forbudt å prøve bremser ute på vei. Hvorfor lurer du kanskje på? Det vil du kanskje danne deg opp en mening om hvis du følger denne bloggen.

Vi skal med denne bloggen også sette søkelys på offentlige etaters hasardiøse lek med enkeltmenneskers skjebner. Vi skal sette søkelys på hvordan våre myndigheter sabler ned motstand, og unngår offentlig oppmerksomhet ved å forvirre folk, media, politikere, politi og domstoler.

Vi skal belyse hvordan fagfolks kreativitet og voksende engasjement drepes og hvilke metoder offentlige etater og maktpersoner benytter for å oppnå det de vil, nemlig å skjule sannheten. Av en eller annen grunn vil de skjule sannheten. En sannhet som direkte påvirker firmaers mulighet for å eksistere, enkeltmenneskers kamp mot trafikkdød, og som ødelegger mennesker, familier og karrierer.

Bloggen forteller en lang historie som kan få noen og enhver av oss til å undre på om det offentlige tar oppgaven sin på alvor. Om vi har de rette menneskene i de riktige jobbene til enhver tid, slik at vår alles trafikk- og rettsikkerhet ivaretas

Bloggen vil ha stort søkelys på en av Norges mektigste etater, Statens vegvesen, og vi kommer også til å beskrive enkeltmennesker der som vi mener opererer på en måte som må frem i dagens lys. Det er ikke uten grunn at overskriften på dette innlegget er Død, maktmisbruk og penger.

 

111 Shares